Allianz pojištění - Váš klidný spánek

Geoinvest - chytrá investice

11.10.2009 13:05

Allianz GEOinvest je jednorázové životní pojištění, jehož výnos je odvozen od vývoje cen různých druhů nerostných surovin. Význam nerostných surovin v moderním světě neustále roste. Jsou základem a motorem vědeckotechnického pokroku. Jejich současná nízká cena představuje zajímavou investiční příležitost.

Nízké ceny ropy, plynu i průmyslových kovů jsou dobrým signálem budoucího růstu. Zlato tvoří ochrannou složku proti možným negativním vlivům a inflaci. Garance investované částky pak eliminuje negativní dopady v případě nepříznivého vývoje a zajišťuje 100% návratnost investice.

Loňská finanční krize zasáhla téměř všechny oblasti – ceny základních surovin nevyjímaje. Rostoucí poptávka však bude ve středně a dlouhodobém horizontu ceny tlačit opět vzhůru. Právě teď je tedy vhodná příležitost využít současných nízkých cen a získat zajímavý výnos.
 

Vstupní věk pojistníka: 18–99 let

Vstupní věk pojištěného: 1–70 let

Doba trvání pojištění: 8 let (možnost výplaty od 5. výročí)

Minimální jednorázové pojistné: 50 000 Kč (30 000 Kč)

Maximální pojistné: neomezeno

Počátek a konec pojištění: od 13. 1. 2010 do 12. 1. 2018

Částečné odkupy: ano, od 5. výročí

Platby pojistného: do 12. 1. 2010

Výnos investice je odvozen od vývoje zlata, ropy a zemního plynu a dalších nerostných surovin* v průběhu následujících 8 let. Pečlivě složené portfolio vytváří ideální předpoklady pro dlouhodobý a stálý růst investice.

Zlato – zlato v poslední době dokazuje, že je výborným nástrojem, jak se bránit proti krizi. Zatímco krize značně oslabila akciové trhy, zlato si udrželo svoji hodnotu.

Ropa a zemní plyn* – ropa a zemní plyn patří v současnosti vzhledem ke svým stále nízkým cenám a současné nezastupitelnosti ve světové ekonomice k nejžádanějším investičním příležitostem.

Další nerostné suroviny* – uhlí, diamanty, platina, železná ruda a další kovy – v nedávné době rovněž zaznamenaly pokles ceny. Díky stále silné poptávce se nyní trend obrací a v současnosti představují zajímavou příležitost k získání atraktivního zhodnocení.

* Jedná se o akciové indexy nejvýznamnějších společností v tomto oboru.

Kontakt

Monika Zemanová

zemanmonika@seznam.cz

731 077 565, 737 731 201

Vyhledávání

Allianz novinky

07.08.2010 10:00

PRO ŽIVOT - RODINNÉ RIZIKOVÉ POJIŠTĚNÍ

PRO život je nový typ komplexního rizikového životního pojištění s volitelnou investiční složkou, které nabízí pojistné krytí nejrůznějších rizik pro jednotlivce i celé rodiny, v nejrůznějších životních situacích. Na jediné smlouvě mohou být pojištěni až 2 dospělí a až 4...
08.11.2009 18:17

Fotovoltaické elektrárny

      Pojištěním FVE lze zajistit komplexní pojistnou ochranu Vaší investice. Fotovoltaické články lze pojistit jako součást pojištění budovy resp. rodinného domu   Pojištěním lze zajistit komplexní pojistnou ochranu Vaší investice. Fotovoltaické články lze pojistit jako...
20.09.2009 13:26

Akční balíček

  Životní pojištění od Allianz pojišťovny je nyní ještě výhodnější     Připojištění pro případ nezaměstnanosti   V případě, že přijdete o zaměstnání, uhradíme za vás pojistné a vy tak nepřijdete o pojistnou ochranu sebe a své rodiny v případě nečekaných...

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode